Celule stem

Tratament destinat sa raspunda etapei III de imbatranire.

Concentratii maxime de celule stem din extract de plante.

Tratament de inalta performanta, cu proprietati de regenerare celulara, reinnoire, reparare si anti-rid.

Acestea sunt stramosi ai celulelor care sunt auto-regenerabile si care pot regenera unul sau mai multe tipuri de celule diferentiate.

Exista populatie adulta de celule stem in diverse tesuturi responsabile pentru reinnoirea, regenerarea si repararea periodica atunci cand apar deteriorari in acestea (actioneaza ca rezerva celulara).

Celulele stem se pot diviza, fara a-si pierde proprietatile si astfel sa genereze noi celule. Acestea reprezinta sprijinul principal pentru procesul de inlocuire, asa ca protectia si repararea lor este esentiala. Pentru fiecare celula stem protejata, sute de celule epidermale pot fi reinnoite, reparand astfel efectele imbatranirii celulare.

Celulele stem ale pielii sunt precursori directi ai celulelor ce se gasesc in diferite straturi epidermale. Datorita abilitatii lor de a se diferentia, pot regenera tesuturi mature.

Extractul de celule stem din plante este obtinut prin intermediul unui proces biotehnologic. Acesta este caracterizat de bogatia de fitonutrienti si proteine. Cateva studii clinice efectuate cu aceste substante arata urmatoarele proprietati:

Regenerare si reparare celulara:

Extractul de celule stem din plante are abilitatea de a proteja si reactiva intr-un mod eficient propriile celule stem dermo-epidermale, intarind structura tesutul conectiv si imbunatatind calitatea si textura pielii.

Antiriduri profunde

Prin stimularea activitatii fibroblastelor si a keratinocitelor in producerea de elastina si colagen, extractul de celule stem din planteexercita un puternic efect antiaging si antiriduri asupra pielii.

Linia celule stem include un tratament profesional si 3 produse de mentenanta. Aceasta a fost destinata sa raspunda etapei III de imbatranire.

Scopul celulelor stem este de a proteja viata celulelor pielii, imbunatatindu-le capacitatea naturala de auto-reparare. Concentratia ridicata de extracte celulare din plante din toate produsele liniei celule stem ofera putere de raspuns semnelor avansate de fotoaging si repara pielea afectata de factorii intrinseci precum stresul sau agentii de mediu.

Nanotehnologie capsulata: substanta activa este furnizata capsulata in lipozomi pentru a mari gradul de penetrare in piele si a optimiza rezultatele.

Utilizarea tratamentului anti-aging cu celule stem poate fi combinata cu energy C, colagen 360º si radiance DNA de la mesoestetic.

Politica de confidentialitate | Politica de cookie-uri | Termeni si conditii
GDPR
×
Info! Sunt de acord să apar în statisticile de la Google Analytics. Politica de confidențialitate
De acord Schimbă setarile