Linia ENERGY C – solutia pentru stralucire de la Mesoestetic

 

Vitamina C (acidul ascorbic) este o substanta activa care previne imbatranirea pielii. Aplicata topic, ramane in piele timp de 48 de ore, iar raspunsul terapeutic obtinut este de 30 de ori mai mare decat administrarea orala. Eficacitatea sa a fost descoperita in mai multe studii in vivo si in vitro care subliniaza urmatoarele proprietati:

Antioxidant:

Vitamina C aplicata topic indeplineste o dubla actiune antioxidanta: neutralizeaza radicalii liberi ai celulelor prin furnizarea de electroni si participarea in regenerarea vitaminei E, esentiala pentru protectia membranei celulei lipidice.

Protector UVA si UVB:

Prin actiunea de neutralizare a radicalilor liberi, vitamina C indeplineste o actiune atat de prevenire, cat si atenuarea daunelor produse de radiatiile ultraviolete in celulele epidermului.

Aplicata inainte de expunerea solara, vitamina C se comporta ca un fotoprotector biologic. Dupa expunere, actiunea sa anti-inflamatorie permite reducerea eritemelor post-solare.

Stralucitor:

Vitamina C este un real agent de albire. Lumineaza fata si imbunatateste leziunile pigmentare de diferite origini (melasma, post-acnee etc). Dupa neutralizarea cuprului, inactiveaza tirozinaza, indeplinind astfel o actiune de preventie la formarea de hiperpigmentari.

Promotor al sintezei de colagen

Vitamina C aplicata topic este capabila sa provoace formarea de procolagen I si III, precursorii colagenului dermal.

Studii efectuate in vivo au aratat ca aplicarea topica a vitaminei C creste numarul de fibre elastice si fibroblaste active, imbunatateste calitatea matricii extracelulare si furnizeaza hidratare, fapt ce ajuta la reducerea liniilor de expresie si a ridurilor fine.

Solutia mesoestetic: Energy C

Linia Energy C cuprinde un tratament profesional si 3 produse de mentenanta la domiciliu care au fost create pentru a raspunde etapei Ia imbatranirii pielii.

Concentratia mare de vitamina C a tuturor produselor din linia energy C ofera, de asemenea, puterea sa raspunda primelor semne de fotoaging si datorita substantelor sale antioxidante de natura complementara, este tratamentul ideal pentru pielea slabita de expunerea la soare, fumat, diete stricte sau stress.

Substante active:

Extract de ananas Sativus: bogat in vitaminele A si C. Are functie de regenerare si este util in atenuarea cicatricilor.

Acid salicilic: netezeste pielea, oferindu-i stralucire.

Acid hialuronic: element structural cu puternica actiune de hidratare.

Hammamelis: are proprietati vasoprotective si anti-inflamatorii.

Politica de confidentialitate | Politica de cookie-uri | Termeni si conditii
GDPR
×
Info! Sunt de acord să apar în statisticile de la Google Analytics. Politica de confidențialitate
De acord Schimbă setarile