Radiance DNA

Cosmetice cu complex de [meso] recuperare

ADN-ul reprezinta codul care contine toata informatia necesara celulelor noastre pentru a se dezvolta adecvat in decursul timpului. Intr-un scenariu optim, celulele mentin un echilibru intre perioadele de activitate si cele de repaus, iar aceasta le permite sa se refaca dupa agresiuni externe si sa-si metina functiile metabolice intr-o conditie perfecta. Totusi, odata cu imbatranirea, stresul oxidativ si agresiunile legate de mediu, in particular, radiatiile solare si radicalii liberi slabesc mecanismele interne ale pielii afectand ADN-ul si distrugand echilibrul reprezentat de genele proiectate sa lupte impotriva imbatranirii pielii.

Pentru a permite pastrarea tineretii celulare, mesoestetic a creat radiance DNA.

Cel mai avansat tratament antiaging global de la mesoestetic include in formula sa inovatia complexul de [meso]recuperare, o combinatie unica de substante active, create special pentru proprietatile lor anti-oxidative, de protejare si reparare a ADN-ului celular. Tehnologia exclusiva bazata pe bio-vectori particulari, capabili sa circule si sa elibereze complexul de substante “neschimbat” in nucleul celulei, asigurand astfel o eficacitate fara precedent.

INALTA TEHNOLOGIE

  • Aceasta incapsuleaza substantele active inauntru si le transporta in cele mai profunde straturi ale pielii.
  • Imita, ca structura si compozitie, membrana celulara, crescand nivelurile de penetrare si difuziune.
  • Creaza un efect la suprafata, imbunatatind astfel aspectul si atingerea.

REPARA SI PROTEJEAZA INTEGRITATEA GENOMULUI PIELII

Stimuleaza activitatea genelor responsabile cu repararea ADN-ului si previne leziunile viitoare, incetinind procesul de imbatranire prematura. Permite genelor implicate in repararea daunelor cauzate spiralei duble de ADN sa coordoneze in mod eficient metabolismul celular. Astfel reduce pierderile cauzate de radiatiile UV si imbunatateste calitatea tesuturilor si aspectul lor, prevenind aparitia ridurilor.

PRELUNGESTE LONGEVITATEA SI VITALITATEA CELULARA

Reactiveaza regenerarea si reinnoirea celulara in straturile bazale ale epidermei, rezultand o mai mare productie de kerationocite. Tesutul epidermal devine mai subtire, mai dens si mai rezistent agresiunilor din mediul extern.

INTARESTE MATRICEA EXTRACELULARA

Reface legatura epiderma-derma si stimuleaza fibroblastele, realizand o crestere in calitatea si cantitatea de colagen si elastina. Pielea isi reface elasticitatea si soliditatea, iar ridurile profunde si liniile de expresie scad substantial.

ACTIUNE ANTIOXIDANTA

Neutralizeaza radicalii liberi contribuind la capacitatea de aparare a pielii si intarzie procesul de imbatranire.

Linia radiance DNA este un tratament cu actiune globala antiaging destinat sa raspunda etapei IV de imbatranire a pielii.

Radiance DNA are scopul de a creste longevitatea celulara, actionand la procesul de reparare si protectie a ADN-ului pe trei cai:

  •  1 tratament profesional
  •  4 cosmetice pentru aplicare topica
  •  1 tratament cosmetic intensiv
  • radiance DNA poate fi combinat cu energy C, colagen 360 si celule stem de la mesoestetic pentru un tratament antiaging secvential.
  • Tratament destinat sa raspunda etapei IV de imbatranire.
  • Inovatie tehnologica prin intermediul complexului de [meso]recuperare.
  • Tratament antiaging integral foarte eficient bazat pe protectia si repararea ADN-ului si pe sincronizarea ceasului biologic al celulei.
Politica de confidentialitate | Politica de cookie-uri | Termeni si conditii
GDPR
×
Info! Sunt de acord să apar în statisticile de la Google Analytics. Politica de confidențialitate
De acord Schimbă setarile